MTI közlemény

A soron következő Önkormányzati Választáson, a Néppárt prof. Dr. Süli Jánost a Magyar Akadémikusok Professzorok Világtanácsa (MAPV), valamint a Nemzetközi Tudományos és Művészeti Akadémia (N.T.A.) állandó professzori tagját, a Paksi Atomerőmű (PAE) egykori vezérigazgatóját, a Paksi ASE, Labdarúgó Szakosztály korábbi elnökét és az Alternatív Magyar Országgyűlés mb. tagját, a Néppárt pártoló tagját jelöli Paks város polgármesterének.
 
Budapest, 2014. június 10-13.
 
Dr. Perlaki László
a Néppárt elnöke

Szerepe

Az Alternatív Magyar Országgyűlés megalakulásának folyamatát, valamint szükségszerűségét és jogszerűségét a www.neppart.net és a www.alternativmagyarorszaggyules.hu honlapokon közzétettük.

Összefoglalva az Alternatív Magyar Országgyűlés a Kárpát-medencei magyarság, valamint a világban élő szórvány magyarság képviseletét hivatott ellátni.

I. Az Alternatív Magyar Országgyűlés megalakulásának folyamatát, valamint szükségszerűségét és jogszerűségét a www.neppart.net és a www.alternativmagyarorszaggyules.hu honlapokon közzétettük.

Összefoglalva az Alternatív Magyar Országgyűlés a Kárpát-medencei magyarság, valamint a világban élő szorvány magyarság képviseletét hivatott ellátni.

Biztosított-e Magyarország nemzet-, és honvédelmi-, valamint államigazgatási biztonsága?

Pártunk 2010. február 12.-i felhívásában hosszasan taglalta azt a kérdést, hogy legitim lesz-e a 2010-es országgyűlési választás? Ezt megerősítve 2010. február 17.-én jeleztük, hogy a továbbra is fennálló anomáliák miatt és részben azok feloldásának érdekében, valamint az összmagyar nemzeti érdek figyelembevételével megalakult az Alternatív Magyar Országgyűlés.



Pártunk 2010. február 12.-i felhívásában hosszasan taglalta azt a kérdést, hogy legitim lesz-e a 2010-es Országgyűlési Választás.

Logikai alapon levezethető, hogy nem lesz az. Idézve a 2010. február 12.-i összefoglalót … „az Országos Választási Bizottság a pártok előző tevékenységét, előírt iratállományát megvizsgálva az előző számvevőszéki, valamint bírósági végzéseket figyelembevéve határozatot hoz a jelölő szervezet (párt) indulásának vonatkozásában.