Friss hír

A NÉPPÁRT haladó, konzervatív, demokratikus és keresztény elkötelezettségű párt.

A NÉPPÁRT országgyűlési képviselő-jelölteket keres.
Jelentkezés:
Levélben: 1015 Budapest Donáti u. 44.
Telefonon: +36-30-2981-202

Hivatalosan közöljük, hogy Prof. Dr. Pozsgay Imre akadémikus, egyetemi tanár, díszelnök, exállamminiszter temetésére 2016. április 15-én 14:30-kor a Farkasréti Temető Makovecz Gyásztermében kerül sor, amelyen az Alternatív Magyar Országgyűlés elnöksége és tagsága is képviselteti magát.

A Magyar Akadémikusok, Professzorok Világszövetsége (MAPV), a Nemzetközi Tudománys Akadémia (NTA) és az Alternatív Magyar Országgyűlés (AMO) tagságának

- közleménye
- részvétnyilvánítása
 
Megdöbbenéssel és fájdalommal tudatjuk, hogy Prof. Dr. Pozsgay Imre akadémikus,
- egyetemi tanár,
- a MAPV és az NTA Politika és alkotmánytudományi tanácsának elnöke,
- az AMO díszelnöke,
- a Deák Ferenc a "Haza bölcse" kitüntetés birtokosa
- exállamminiszter
életének 83. évében elhunyt.

Prof. Dr. Perlaki László és Pozsgay Imre voltak a Duna Televízió vendégei

Az Alternatív Magyar Országgyűlés teljes mértékben egyetért a magyar tudomány nemzetközileg is elismert reprezentánsának a Magyar Akadémikusok és Professzorok Világtanácsának állásfoglalásával vagyis határozottan támogatja a Paksi Atomerőmű kapacititásmegőrzésére irányuló bővítését.

A 2014. október 12-ei önkormányzati választáson Paks városa új polgármesterének Dr. Süli Jánost a Néppárt jelöltjét választotta.
Paksi polgármesterválasztás 2014

A soron következő Önkormányzati Választáson, a Néppárt prof. Dr. Süli Jánost a Magyar Akadémikusok Professzorok Világtanácsa (MAPV), valamint a Nemzetközi Tudományos és Művészeti Akadémia (N.T.A.) állandó professzori tagját, a Paksi Atomerőmű (PAE) egykori vezérigazgatóját, a Paksi ASE, Labdarúgó Szakosztály korábbi elnökét és az Alternatív Magyar Országgyűlés mb. tagját, a Néppárt pártoló tagját jelöli Paks város polgármesterének.
 
Budapest, 2014. június 10-13.
 
Dr. Perlaki László
a Néppárt elnöke

Prof. Dr. Perlaki László és Prof. Dr. Veress Gábor voltak a Duna Televízió vendégei

2010. november 10-én Budapesten sajtótájékoztatót tartott dr. Perlaki László a Világtanács elnöke  és dr. Lomnici Zoltán a Legfelsőbb bíróság volt elnöke.